Έξυπνη Πρίζα Σούκο 16A - BIONICS - Smart Plung
search

Έξυπνη Πρίζα Σούκο 16A - BIONICS - Smart Plung

29,00 €
οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Ελέγξτε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Smart Plug από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση Internet, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή στο smartphone σας.

Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

 

Παραλάβετε τον εξοπλισμό σας, πλήρως ρυθμισμένο.

 

Δωρεάν Τηλεφωνικό Support σε όλα μας τα προϊόντα.

Ελέγξτε συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην πρίζα από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση Internet

Τι είναι η έξυπνη πρίζα ?

Έξυπνη πρίζα είναι μία υποδοχή ρεύματος που συνδέεται σε μία παραδοσιακή πρίζα (Σούκο) και δίνει την δυνατότητα να ελέγξουμε τη συνδεδεμένη συσκευή σε αυτή από μία εφαρμογή στο smartphone κινητό μας.

Βάζοντας έξυπνες πρίζες στο σπίτι μας και συνδέοντάς τες με το wifi αποκτάμε την δυνατότητα του απομακρυσμένου ελέγχου τον συσκευών, ας δούμε κάποιες από αυτές της δυνατότητες:

Χρησιμοποιήστε το smartphone για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε συσκευές απομακρυσμένα.

Χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες που ενεργοποιούν και απενεργοποιούν τις συσκευές κατά τις προγραμματισμένες ώρες που εσείς θα ορίσετε.

Προγραμματίστε έξυπνες πρίζες στο σπίτι ή το γραφείο σας για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε συσκευές (συνδεδεμένες σε αυτές) όποτε εσείς θέλετε – δεν θα αναρωτιέστε αν αφήσατε την καφετιέρα ανοιχτεί.

Επικοινωνία: WiFi
Ονομαστική Τάση: 230V AC, 50Hz
Ονομαστική Ένταση: 16Α

Κατάλληλη μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους

Ελέγχεται από την εφαρμογή SmartLife που είναι διαθέσιμη δωρεάν για Smart Phone και Tablet με λειτουργικό Android και IOS.

ES11162

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς