Εκτοξευτήρας Καπνού UR Fog Modular 200 για Καταστήματα & Γραφεία
search

Σύστημα παραγωγής ομίχλης UR FOG - MODULAR 200 AJAX READY

630,00 €
οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία του χώρου σας μέχρι να έρθει η αστυνομία. Με την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη.

Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

 

Παραλάβετε τον εξοπλισμό σας, πλήρως ρυθμισμένο.

 

Δωρεάν Τηλεφωνικό Support σε όλα μας τα προϊόντα.

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία του χώρου σας μέχρι να έρθει η αστυνομία. Με την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην έχει ορατότητα και να τρέπεται σε φυγή.

Σύστημα παραγωγής ομίχλης UR FOG Modular 200 Ajax Ready. Εκτοξευτήρας Καπνού για Συστήματα Συναγερμών.

Τα συστήματα παραγωγής ομίχλης της σειράς Ajax Ready της UR FOG, είναι κατασκευασμένα ώστε να είναι έτοιμα προς λειτουργία σε συνεργασία με οποιαδήποτε ασύρματη μονάδα συναγερμού (Hub) της Ajax, χωρίς ειδικές συνδεσμολογίες. Απογείωσε την ασφάλεια του χώρου καθιστώντας τον απροσπέλαστο στους διαρρήκτες.

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε χώρο και σημείο δίχως να επηρεάζουν την αισθητική του χώρου σας, αυτόνομα ή και συμπληρωματικά στο υπάρχον σύστημα του συναγερμού σας, μεγιστοποιώντας το βαθμό ασφάλειας και προστασίας της οικίας ή της επιχείρησης σας.

Ο καπνός είναι άοσμος και οικολογικός, δεν προξενεί κανένα πρόβλημα στην υγεία ( έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι είναι απόλυτα ασφαλής και δεν προκαλεί βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό) και πάνω απ’ όλα είναι πλήρως εξατμιζόμενος, χωρίς να αφήνει ίχνη και κατάλοιπα.

Η ενεργοποίηση του συστήματος Ajax UR FOG μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

• Αυτόματα ύστερα από συναγερμό. Όταν κάποιος ανιχνευτής του οπλισμένου συστήματος εντοπίσει κίνηση ή άνοιγμα.
• Χειροκίνητα από κάποιον χρήστη που θα έχει επιβεβαιώσει οπτικά μέσω των συσκευών MotionCam την εισβολή στον χώρο, για αποφυγή λανθασμένης ρίψης (πχ απο κάποιον χρήστη που ξέχασε να αφοπλίσει το σύστημα).
• Χειροκίνητα με κάποιο κουμπί πανικού (SpaceControl, Button, DoubleButton), όταν το σύστημα είναι αφοπλισμένο και βρίσκονται στον χώρο.

Η συσκευή UR FOG Modular 200 μπορεί να καλύψει με πυκνή ομίχλη χώρους μέχρι και 200m³ σε μόλις 28 δευτερόλεπτα!
Περιλαμβάνεται το υγρό(fluid bag) των 500ml.

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, οροφή, ή πάνω σε κάποιο έπιπλο.

Τεχνική Υποστήριξη:

Είμαστε στην διάθεση σας στο 2610 207209 και στο eshop@scribo.gr να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σύστημα ασφαλείας που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Σε όλες τις παραγγελίες που θα γίνουν από το eshop.scribo.gr υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ στην Αχαΐα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραλάβετε τον εξοπλισμό σας, πλήρως ρυθμισμένο, έτοιμο για τοποθέτηση.

ES12446

Χαρακτηριστικά

Security
Σύστημα Ομίχλης

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Λήψη