Εκτοξευτήρας Καπνού UR Fog Modular 400 για Καταστήματα & Γραφεία
search

Σύστημα παραγωγής ομίχλης UR FOG - MODULAR 400 AJAX READY

841,00 €
οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία του χώρου σας μέχρι να έρθει η αστυνομία. Με την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη.

Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

 

Παραλάβετε τον εξοπλισμό σας, πλήρως ρυθμισμένο.

 

Δωρεάν Τηλεφωνικό Support σε όλα μας τα προϊόντα.

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης αποτελούν την ιδανική λύση για την προστασία του χώρου σας μέχρι να έρθει η αστυνομία. Με την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο χώρος γεμίζει σε δευτερόλεπτα με πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα ο διαρρήκτης να μην έχει ορατότητα και να τρέπεται σε φυγή.

Σύστημα παραγωγής τεχνητής ομίχλης Modular 400 Ajax Ready. Εκτοξευτήρας Καπνού για Συστήματα Συναγερμών.

Τα συστήματα παραγωγής ομίχλης της σειράς Ajax Ready της UR FOG, είναι κατασκευασμένα ώστε να είναι έτοιμα προς λειτουργία σε συνεργασία με οποιαδήποτε ασύρματη μονάδα συναγερμού (Hub) της Ajax, χωρίς ειδικές συνδεσμολογίες. Απογείωσε την ασφάλεια του χώρου καθιστώντας τον απροσπέλαστο στους διαρρήκτες.

Τα αντικλεπτικά συστήματα παραγωγής τεχνητής ομίχλης μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε χώρο και σημείο δίχως να επηρεάζουν την αισθητική του χώρου σας, αυτόνομα ή και συμπληρωματικά στο υπάρχον σύστημα του συναγερμού σας, μεγιστοποιώντας το βαθμό ασφάλειας και προστασίας της οικίας ή της επιχείρησης σας.

Ο καπνός είναι άοσμος και οικολογικός, δεν προξενεί κανένα πρόβλημα στην υγεία ( έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι είναι απόλυτα ασφαλής και δεν προκαλεί βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό) και πάνω απ’ όλα είναι πλήρως εξατμιζόμενος, χωρίς να αφήνει ίχνη και κατάλοιπα.

Η μονάδα Modular 400 καλύπτει με πυκνή ομίχλη χώρους μέχρι και 400mσε 46 δευτερόλεπτα. Περιλαμβάνεται σακούλα υγρού 750ml.

Το σύστημα προσφέρει τρεις τρόπους ενεργοποίησης:

  • Μετά από ανίχνευση κίνησης από τις συσκευές Motion Protect ή ανοίγματος από τις μαγνητικές επαφές Door Protect
  • Μετά από ανίχνευση κίνησης από τη συσκευή Motion Cam (ανιχνευτής κίνησης με ενσωματωμένη κάμερα)
  • Με εντολή από τα τηλεχειριστήρια της Ajax (Space Control, Button, Double Button)

Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο, οροφή, ή πάνω σε κάποιο έπιπλο.

 

Τεχνική Υποστήριξη:

Είμαστε στην διάθεση σας στο 2610 207209 και στο eshop@scribo.gr να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σύστημα ασφαλείας που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Σε όλες τις παραγγελίες που θα γίνουν από το eshop.scribo.gr υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ στην Αχαΐα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραλάβετε τον εξοπλισμό σας, πλήρως ρυθμισμένο, έτοιμο για τοποθέτηση.

ES12449

Χαρακτηριστικά

Security
Σύστημα Ομίχλης

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

Λήψη