Συναγερμός Για Κατάστημα 50τμ ( Πακέτο ) - Ajax Systems
search

Συναγερμός Για Κατάστημα 50τμ ( Πακέτο ) - Ajax Systems

565,00 €
οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Έτοιμο σύστημα συναγερμού που προτείνεται για εγκατάσταση συναγερμού σε καταστήματα, γραφείο έως 50τμ.

Ετοιμάσαμε για εσένα το κατάλληλο πακέτο για την προστασία του χώρου σου. Τόσο εύκολα έχεις ασφάλεια στον χώρο σου.

Ποσότητα
Άμεσα Διαθέσιμο

 

Παραλάβετε τον εξοπλισμό σας, πλήρως ρυθμισμένο.

 

Δωρεάν Τηλεφωνικό Support σε όλα μας τα προϊόντα.

Γιατί συναγερμό Ajax;

Ο συναγερμός στις μέρες μας αποτελεί ένα απαραίτητο σύστημα το οποίο υπάρχει σε κάθε επιχείρηση, γραφείο ή μαγαζί, αφού πλέον περιέχεται στις απαραίτητες εγκαταστάσεις ενός νέου επαγγελματικού χώρου.

Μέσα από ένα απλό και λειτουργικό περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, ο συναγερμός Ajax αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια μας! 

Ο ασύρματος συναγερμός της Ajax ξεχωρίζει ως προς την λειτουργικότητα του, τις ειδοποιήσεις του καθώς και τις υπηρεσίες που μας παρέχει.

Το ασύρματο σύστημα συναγερμού Ajax που ετοιμάσαμε για εσάς αποτελείται από τον πίνακα ελέγχου Ajax Hub, τον ανιχνευτή κίνησης MotionProtect, την μαγνητική επαφή DoorProtect, το πληκτρολόγιο Keypad και το SpaceControl.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει:

1 x Ajax Hub Υποστήριξη εώς και 100 περιφερειακών. Συνδέεται μέσω καλωδίου Ethernet και δέχεται κάρτα GSM. Το Hub ( κεντρικός πίνακας ) σας ενημερώνει μέσω ειδοποιήσεων push, SMS στο κινητό σας τηλέφωνο.

1 x Ajax MotionProtect αισθητήρες κίνησης αγνόησης κατοικιδίων Λειτουργούν μέχρι 1.700 μέτρα από το Ajax Hub σε ανοιχτό χώρο ή σε ξεχωριστούς ορόφους ενός κτιρίου. Εντοπίζουν κίνηση έως 12 μέτρα μακριά.

1 x Ajax DoorProtect μαγνητικές παγίδες πόρτας/παράθυρου Λειτουργούν μέχρι 1.200 μέτρα από το Ajax Hub σε ανοιχτό χώρο ή σε ξεχωριστούς ορόφους ενός κτιρίου. 

1 x Ajax StreetSiren εξωτερική σειρήνα. Ασύρματη εξωτερική σειρήνα ηχητικής και οπτικής ένδειξης με ρυθμιζόμενη ένταση από 85 έως 113 dB. Διατηρεί την επικοινωνία με το Ajax Hub σε εμβέλεια έως 1.500 μέτρα σε ανοιχτό χώρο. Ενεργοποιείται μόλις ανιχνευθεί παραβίαση από το σύστημα συναγερμού.

1 x Ajax Keypad πληκτρολόγιο.

1 x Ajax SpaceControl τηλεχειριστήριο Εξοπλισμένο με πλήκτρο πανικού. Επιτρέπει τη μερική όπλιση του συστήματος.

Αναλυτικά :

Image
Image
Image
Image

Η Ajax προσφέρει μεγάλη ποικιλία περιφερειακών όπως μαγνητικές επαφές, ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού χώρου, ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων, ανιχνευτές καπνού και διαρροής νερού, ανιχνευτές κίνησης εξωτερικού χώρου, ανιχνευτές κίνησης "κουρτίνες", ασύρματα τηλεχειριστήρια και πληκτρολόγια. 

Και φυσικά το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του συστήματος: η εφαρμογή Ajax για πλήρη έλεγχο του συστήματος από το κινητό τηλέφωνο.

Image

Τεχνική Υποστήριξη:

Είμαστε στην διάθεση σας στο 2610 207209 και στο eshop@scribo.gr να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σύστημα ασφαλείας που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

Σε όλες τις παραγγελίες που θα γίνουν από το eshop.scribo.gr υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ στην Αχαΐα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραλάβετε τον εξοπλισμό σας, πλήρως ρυθμισμένο, έτοιμο για τοποθέτηση.

ES99991

Χαρακτηριστικά

Security
Έτοιμα Σετ Ajax - Προσφορές

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς